Het ontstaan van Bureau Bino

Bureau Bino is ontstaan nadat wij persoonlijk het succes van een 'workation' ervaren hebben. Beide werkzaam bij een grote startup-community, met een eindeloze to-do lijst, merkten wij hoe makkelijk het is in de dagelijkse sleur van to-do's en deadlines te verdrinken. De momenten dat we met het gehele team zonder afleiding van mail, telefoon of mensen die even iets wilden vragen aan doelen voor de toekomst konden werken, bestonden niet. Dit leidde ertoe dat wij eind 2016 met gehele team een huis in Oostenrijk boekten. Na de jaarwisseling ging de out-of-office melding op de mail en stapten we gezamenlijk de auto in.  's Ochtends gingen de telefoons uit, laptops weg, en bouwden we gezamenlijk aan de organisatie. Nog niet eerder konden we met zoveel rust naar elkaar luisteren, reflecteren op de afgelopen periode en enorme stappen zetten voor de toekomst van de organisatie. 's Middags gebruikten we de skipassen om de nodige lichamelijke inspanning te verkrijgen. Dit bleek de perfecte afwisseling na de hele ochtend juist met je hoofd bezig te zijn. 's Avonds kwamen we weer samen om gezamenlijk te eten en de plaatselijke horeca te ontdekken met goede gesprekken over andere dingen dan werk als gevolg. Na het succes van dit jaar, organiseerden we in 2018 opnieuw de inmiddels tot 'strategieski' omgedoopte reis.  Ditmaal lieten wij ook anderen van deze ervaring meegenieten. Naast het inmiddels uitgebreide team, namen we ook geïnteresseerde ondernemers van buiten het team mee. Nadat ook zij teruggaven van dit concept een enorme dosis energie te krijgen, het nut in te zien van het letterlijke afstand nemen en ons achteraf vertelden er zoveel aan gehad te hebben, wisten we het: dit moet iedereen een keer meemaken. 

Wil jij ook ervaren wat het betekent om met ons mee te gaan? Neem direct contact met ons op.