Benefits of Bureau Bino

Dat de workations werken, daar waren we van overtuigd. Zelf hebben we dat aan den lijve ondervonden, en ondernemers die met ons mee waren geweest hebben datzelfde gevoel gedeeld. Dit was waarvan we wisten: Dit moet iedereen een keer meemaken.

En tegelijkertijd speelden de vragen: Waarom werkt dit zo goed? Wat moeten we doen om iedere workation een succes te maken? Wat zijn onze succesfactoren?

Entrepreneur.com is altijd een favoriete website geweest die hoog in onze leeslijst stond, waarin het lief en leed gedeeld wordt voor en door ondernemers. Toen ik hier dan ook een artikel tegenkwam van een mede ondernemer over de succesfactoren van een work retreat was dat praktisch een beaming van ons streven voor Bureau Bino; fysieke afstand nemen van de dagelijkse werkzaamheden, en een programma aanbieden met een gezonde balans tussen werk, en ontspanning door fysieke & sociale activiteiten. Soms lijkt het veelgevraagd om een paar dagen met het team het kantoor te verruilen voor een nieuwe plek, maar het kan zo ontzettend veel opleveren. Als sterker team met nieuwe focus en inspiratie terugkomen, heb je niet alleen een onvergetelijke ervaring achter de rug, maar ook een hele bak nieuwe energie om weer samen gerichter te werk te gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem hier contact met ons op!

Nieuwsgierig naar het artikel van The Entrepreneur? Die kan je hier vinden.