Waar vaak de focus ligt op de inhoudelijke kant van werk, wordt de praktische en menselijke kant van werk veelal onderbelicht. Dat terwijl juist deze zo het verschil kan maken in het functioneren. 

In de mentale weerbaarheidstraining gaan we hier dieper op in. Aan de hand van 4 thema's geven wij jou handvatten het werk met meer energie en focus uit te kunnen voeren en zo bij te kunnen dragen aan een productiever en gelukkiger team. Lees meer


document-3268750_1920+%281%29.jpg

Strategie

mapping out future goals

Neem de tijd om te reflecteren en vooruit te blikken, bij te sturen en richting te bepalen voor de lange termijn. Op basis van de behoeftes stellen we een programma op waarmee we helpen om ruimte te creëren, om focus te behouden en prioriteiten te stellen op basis van de gestelde doelen in plaats van wat er vandaag en morgen moet gebeuren.

startup-593341_1920 (1).jpg

Teamdynamiek

Samen je weg vinden

Zorg voor onderling begrip en verbeter de gezamenlijke visie door de tijd en ruimte te nemen om elkaar beter te kunnen verstaan. Een veilige plek creëren waarin je elkaar kan versterken, dat is de uitdaging. In dit proces gaan we op verkenning om deze omgeving te optimaliseren. Hierin staat centraal dat de verdeling van taken aansluit bij ieders talenten.

 
purse-1478852_1920+%281%29.jpg

Persoonlijke ontwikkeling

Haal eruit wat erin zit

Een organisatie is altijd in beweging, maar beweegt het team mee met het bedrijf? Wij geloven erin dat een team optimaal presteert wanneer een omgeving wordt gecreëerd waar haar teamleden het beste uit zichzelf kunnen halen.

office-3295556_1920+%281%29.jpg

Projectmanagement

Navigatie naar vernieuwing

Nieuwe uitdaging of een verandering in het bedrijf? De organisatie is als een mechanisme, wanneer je daarin gaat sleutelen heeft dat zijn effecten op meer dan alleen het te vervangen of toegevoegde onderdeel. We helpen je om alles draaiende te houden en zorgen dat alles gesmeerd verloopt.